Outsource økonomifunktion

Har du din egen virksomhed og synes, at du bruger for meget tid på administrative opgaver? Så kan jeg med sikkerhed sige, at du ikke er den eneste. Som ejer af en virksomhed er det vigtigt, at du bruger tiden bedst muligt. Vi vil derfor i denne artikel argumentere for, at du med fordel kan outsource de tunge og tidskrævende økonomiske administrative opgaver, så du får mere tid til at skabe udvikling og vækst i din virksomhed. Vi vil kigge på, hvordan du kan bruge ledelsesrapportering som et brugbart værktøj til at skabe vækst og udvikling i din virksomhed.

Lønadministration, bogføring og revision

Du kender sikkert det, at du godt ved, at det er vigtigt at få hele det økonomiske setup til at fungere optimalt, men det højst sandsynligt ikke er din primære interesse. Sådan har mange virksomhedsledere det. Vi vil derfor anbefale, at du vælger at outsource disse opgaver. Der er mange fordele ved outsourcing: Blandt andet at det fratager dig fra en masse bekymringer og irritation, du sparer penge og tid, da andre klarer disse opgaver, og sidst men ikke mindst så kan du være sikker på, at opgaverne bliver varetaget til perfektion. Vi kan anbefale Finanschefen.dk, der tilbyder CFO services og rådgivning inden for mange forskellige områder af din virksomheds økonomi. Man kunne snildt overveje, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma? Det er netop hér, at det for alvor giver mening at få en ekspert til at klare disse opgaver – en ekspert koster omkring 1000 kr. i timen, og da de netop er eksperter, så tager det ofte ikke særlig lang til at finde det bedste økonomisystem til små virksomheder eller finde de bedste regnskabsprogrammer for små virksomheder. Du kan ligeledes få denne ekstern CFO til at klare dit bogholderi og således integrere det bedste løn system for dig.

Ledelsesrapportering der giver mening

Der er mange virksomhedsejere, der kan have svært ved at have det fulde overblik over ens data og tal i virksomheden. Derfor kan du med fordel få styr på virksomhedens performance management med assistance fra Finanschefen eller en tilsvarende udbyder. Det kunne eksempelvis også være Deloitte Consulting, der tilbyder samme services – dog ofte til større virksomheder. Det handler om at frigive tid til de opgaver, der for alvor kan skabe vækst og udvikle virksomheden.

At have det rette overblik over din virksomheds data giver dig en konkurrencemæssig fordel, da du således kan træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag, og du behøver altså ikke at ‚gætte‘. Finanschefen er eksperter i at ‚gøre tingene smartere‚ – det vil sige, at de tilbyder fuldt opdateret programmer, der gør hele arbejdet nemmere med økonomien.

Budskabet i denne artikel er derfor at gøre det, du er bedst til og gør arbejdet smartere og nemmere  for dig selv. Brug din tid fornuftigt og outsource de mere ‚kedelige‘ opgaver, så du ikke arbejder dig selv ihjel med opgaver, der trækker tænder ud. Skab en succesfuld forretning med god rådgivning og smarte og nytænkende løsninger.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.